Så fel det kan bli

Innehåller affiliate-länkar

Jag såg dessa bilder på Biancas blogg ( KLICKA för att komma till hennes blogg) och tänkte shit vad snygg hon var i sin outift. Jag tror det var ett samarbete med NA-KD som hon hade och visade upp kläderna. Jag tänkte att hon var så snygg i de att jag kanske också skulle passa i de kläderna så jag klickade hem exakt samma kjol och tröja. Jag har redan en röd jeansjacka så jag hoppade över att klicka hem en.

Jag fick paketet idag och har redan skickat tillbaka de. Gud jag kände mig inte alls lika snygg som hon såg ut. Jag jämför mig absolut inte med henne men det kändes som om hennes kjol satt på ett helt annat sätt än vad min gjorde och tröjan kändes lite för varm nu när det börjar bli varmare utomhus. Jag som så gärna ville att det här skulle bli bra... Har ni provat att kopiera någons outift? Hur blev det då?

Heltklart var det roligt att kopiera av en outfit sådär och prova hur man själv såg ut i de men det blev helt fel hahah. Kanske kan funka någon annan gång men den här gången blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Vad tycker ni om outfiten? Snygg, ful, speciell?

Vit cropad tröjan - KLICKA // vita kjolen- KLICKA

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
åh vilken besvikelse 😩
nouw.com/angelicacarlsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Jaa det var jättetråkigt men det är bara att leta på 😊
nouw.com/oliviamalm