Så överlever du de gråa vädret

Nu har det verkligen börjat bli lite svalare ute och himlen börjar bli grå. Jag själv gillar inte de gråa vädret men kan leva med att det börjar bli kallt. Då kan jag få ha mina fina kappor, boots och fina mössor. Jag älskar verkligen höst modet! Men hur ska vi överleva att himlen är grå och det blir mörkt ute snabbt..? Jag har några tips som kan hjälpa!

- Sola solarium, jag vet att man inte ska göra det allt för ofta men jag själv känner mig piggare och gladare när jag har lite färg. Det är ju självklart på eget ansvar. Om ni frågar mig så får kan man få cancer av precis vad som helst.

- Ha levande ljus, det är en sak som höjer mysfaktorn så mycket och det gör så stor skillnad. Jag kan inte tänka mig en höst utan levande ljus. Lyxa till det med ett doftljus om du vill.

- Färgglada blommor, köp med dig blommor hem lite då och då och dekorera med lite färg. Det gör mer än vad man kan tro!

- Ha timer på dina lampor så de tänds när det börjar bli mörkt. Om du har lampor som står i fönstret eller om du har någon liten bordslampa tycker jag verkligen att du ska köpa timer och ställa in på den tiden du vill ha. Det är så mysigt att komma hem till ett halvt upptänt hem.

- Ta vara på tiden då det faktiskt är ljus ute. Gå ut och gå en promenad, ta en koppkaffe utomhus eller varför inte ta ett dopp i sjön. Ja du läste rätt, jag och min mamma brukar göra det. Vi badar en gång i veckan och det är fantastiskt. Kroppen vaknar upp och blir pigg! Jag har hört att det ska vara jättebra för ens hälsa.

- Gör en lista på allt du tycker är positivt och kul med hösten. Försök att tänka på allt som du skrivit ner och hitta det positiva varje dag.

- Unna dig något, vi alla är värda de och ibland kanske man behöver det lite extra mycket

- Umgås med vänner och familj, det är något man inte får glömma bort. Det är extra viktigt när det faktiskt blir lite mörkare och kallare ute. Många hamnar i vinterdepression och jag tror att man kan undvika de om man sysselsätter sig själv.

Gillar

Kommentarer

meltems
meltems,

Detta behövde jag tack ❤️

nouw.com/meltems
oliviamalm
oliviamalm ,

Blir så glad <333

nouw.com/oliviamalm
sofiahaag
sofiahaag,

Så bra lista!! Även om jag älskar hösten är jag inte taggad på att det blir mörkare!!

nouw.com/sofiahaag
Sophiehelena
Sophiehelena,

Bra tips 😍 timer på lampor är ju ett måste haha. Sant ändå med färgglada blommor ☺️

nouw.com/sophiehelena
Desireekujala
Desireekujala,

Doftljus är verkligen bästa tipset, blir så himla mysigt!

nouw.com/desireekujala