Så redigerar jag mina bilder

Jag har fått frågan om hur jag redigerar mina bilder och jag tänkte visa de nu. Det är två super enkla steg, oftast! Jag gillar när bilderna blir vita, fräscha och åt det kalla hållet. Som ni ser på bilden till vänster så är den nästan blå i tonerna. I like, då har jag lyckats!

Jag använder appen VSCO och alltid alltid deras filter A5. Det är de filtret som gör bilden kallare och vitare i tonerna. Som ni ser på bilderna är väggen mer benvit på originalet och kritvit på den redigerade bilden. Om jag inte kan få vita saker på bilder kritvit använder jag en app som heter Snapseed. I den appen använder jag bara "pensel" och "exponering" som ligger under "verktyg" .

Man kan välja hur vitt man vill göra det och jag brukar ha på +0,7 när jag exporterar för att få det kritvit. Titta hur stor skillnaden blev på väggen på bilderna. Det enda jag gjorde är att jag har exponerat väggen lite. Det enkla steget gjorde bilden mycket fräschare att titta på! Ett tips, exponera inte så pass mycket att skuggorna försvinner, då kan det lätt bli för redigerat.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Så bra inlägg!!
nouw.com/matildardn
oliviamalm
oliviamalm ,
Tusen tack fina du
nouw.com/oliviamalm