Så ser min vecka ut

Måndag

Vakna vid åtta, njuta av en koppkaffe i sängen och bara vara. Sen ska jag göra mig i ordning för att åka till stan. Lämna tillbaka kläder på Zara, passa på att kolla runt lite och kanske få med mig något nytt därifrån. Det skadar aldrig! Efter Zara ska jag hämta ut ett samarbete som ni snart kommer se på min Instagram. Efter allt spring på stan ska jag hem och vila. På kvällen ska jag äta middag med P.

Tisdag

Min nya rutin, vakna upp vid klockan åtta. Jag ska dricka min kaffe och skriva i min bok. Kanske läsa en eller två sidor i min bok. Under dagen ska jag ta det lugnt. Om orken finns ska jag gå en promenad och sen ska jag ta en fika med tjejerna.

Onsdag / Torsdag

Hemma mys precis hela dagen! Jag ska planera samarbeten, blogginlägg och bilder till min Instagram. Jag har fått ett sånt bra flyt nu på mina sociala medier och jag vill verkligen inte tappa de. Har två stycken telefonmöte som kommer avgöra ganska mycket om jag ska börja jobba nästa vecka eller inte.

Fredag

Just nu har jag inga planer ännu men jag tror att jag ska passa på att vila och kanske stor städa mitt rum. Jag älskar att ha det rent och fint! På eftermiddagen ska jag till min psykolog och jag ser faktiskt framemot de.

Lördag / söndag

Inga planer än så länge jag tar det precis som det kommer. Om jag ska jobba nästa vecka kommer jag att försöka förbereda så mycket som möjligt inför de.

Gillar