Så träffade jag min flickvän Olivia

Det finns ju två sidor av hur det gick till! Så nu ska jag Philip berätta min sida av det hela.


Olivia har räknat ut att vi vetat om varandra i ungefär sex år och det stämmer. Jag visste vem Olivia var, men jag hade ingen aning om vart hon kom ifrån. Hon bara fanns där, men jag visste absolut ingenting om henne. Precis som Olivia berättade så gick hennes bästa kompis i min skola under den tiden, alltså sex år sedan. Jag hade ingen aning om att hennes bästa kompis gick i min skola. Men jag såg henne och jag minns de. Jag såg henne i Farsta centrum, På tåget nån gång, i stan flertal gånger, i mall of Scandinavia, jag såg henne flertal gånger av ren slump, alla dessa tillfällen kanske sammanlagt 5-6 gånger är utspritt på sex år och det var de som gjorde mig så chockad varje gång jag såg henne, men jag hade aldrig mod nog att gå fram till henne jag minns att jag redan då var väldigt attraherad av henne. De senare åren följde vi varandra på Instagram så jag hade en bekräftelse, nu visste hon vem jag var.


Sociala medier började bli stora och nu såg jag Olivia där också. Hon gillade mina bilder och kommenterade ibland, jag minns att jag blev glad men jag hade fortfarande absolut noll koll på vem hon va. Hon råkade ploppa upp på alla möjliga ställen. Ibland kunde jag höra mina kompisar prata om henne redan då. Vi började tillslut prata lite med varandra på olika appar kanske tre år sedan, jag vet inte om Olivia minns det, men vi pratade lite smått om att träffas men det blev aldrig av och vi höll inte riktigt kontakten. Jag visste fortfarande lika lite som innan om henne och vem hon var. Hur konstigt det än låter så visste jag inte ens att hon bodde i Stockholm, jag minns att jag trodde hon bodde långt bort. Jag fick bilda min egen bild av Olivia.

Efter sommarlovet 2016 såg jag Olivia i min skola för första gången och blev jätte chockad. Jag kände igen henne direkt men jag kunde inte komma på vem det var. Senare samma dag skrev hon till mig och frågade om jag gick i hennes skola. Vi började prata på Snapchat och när jag kunde se henne i skolan försökte jag undvika henne för att jag blev så himla nervös varje gång. Tillslut började vi hälsa på varandra och ja jag erkänner det var hennes initiativ. ”Felet” som uppstod som Olivia har nämnt där jag friendzoonade henne finns det en annan sida av. Först och främst ja jag var lite korkad som inte insåg att hon var intresserad av mig. Men såhär låg det till, jag såg alltid Olivia som att hon var på en högre nivå än vad jag var och det fanns alltid bak i mitt huvud, och därför friendzonade jag mig själv på något sätt. Jag trodde verkligen aldrig att jag och Olivia skulle träffas så som idag helt ärligt.


Vi började prata mer och mer på Snapchat och hälsa mer och ”kallprata” i skolan men jag fick aldrig grepp om vem hon var. Sen en kväll i november bestämde jag mig för att träffa henne själv. Det var jätte spontant så vi visste inte vad vi skulle hitta på. Det slutade med att vi åkte runt i min bil i kanske fem timmar och pratade. Det sa ”klick”. Bilden jag haft av Olivia innan var något helt annat och jag tror det är många som har den bilden jag haft när dom inte riktigt umgåtts med henne påriktigt. Hon är så himla unik på alla sätt och så jävla cool tjej, men hon hade ett seriöst problem med att visa känslor. Hon berättade för mig att hon gått runt med en falsk fasad och jag minns hur jag snabbt började bli förälskad i hennes sätt att vara på. Sen den dagen vi åkte i bilen så har vi verkligen umgåtts nonstop och jag är helt beroende av henne. Jag är så glad att hon kommit in i mitt liv och lika mycket hon har utvecklats har hon hjälpt mig. Jag älskar hur driven hon är för sin blogg och allt, kämpar varje dag och jag tror verkligen hon kommer gå långt med allt detta. Du är världens underbaraste. Love u.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhh vilket underbart inlägg!! Verkligen så himla kul att läsa!! Stor kram fining <33

nouw.com/matildaberlin
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Mathilda och vad kul att du tycker de 😊 Kram kram <3
nouw.com/oliviamalm
Johannna
Johannna,
Men åh vilket roligt inlägg ❤️
nouw.com/johannna
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad kul att du tyckter de 😊
nouw.com/oliviamalm