Så träffade jag min pojkvän

I ungefär sex år har jag vetat vem Philip är. Jag visste att han gick i samma skola som min bästa kompis jag hade då, att han spelade fotboll och hängde lite på fotbollsplanen. Det var ungefär allt jag visste. Jag följde honom på Instagram och han följde mig.

Jag gillade och kommenterade hans bilder och han gillade mina. Men det var sällan jag fick en kommentar tillbaks. Och jag vet det här kommer låta super töntigt nu men det är så man visar intresse nuförtiden. Instagram och andra sociala medier är ett ställe där man kan lägga in stöten. Så det var precis det jag gjorde. Men jag fick liksom ingen hint tillbaka. Killen var super svår. Lekte han svår eller var han på riktigt svår, det visste jag inte då. Så jag fortsatte och väntade på att få något tillbaka. Tiden gick och efter sex år kom de. Hahah nej skämt och sido.

Philip och jag hade gemensamma vänner och visste vilka vi var. Jag började i hans skola 2016 och då gick han i tvåan, jag skulle börja ettan. Vi är lika gamla men som ni vet hoppade jag av skolan för att ta en paus så jag fick gå om. Vi började hälsa i skolan och la till varandra på Snapchat. Men det var där ett "fel" uppstod. Han började prata tjejer med mig. Han friendzonade mig direkt... Det var ju verkligen inte de jag ville. Så gång på gång försökte jag få honom att inse att jag var lite intresserad av honom men han fattade inte de. Tiden gick och sen en dag träffades vi. Jag, Philip och hans kompis åkte runt i hans bil en kväll och redan då insåg jag att jag ville vara med honom. Efter den kvällen har vi umgåtts nästan varje dag. Ja som ni kanske förstår så insåg han att han gillade mig också. Vi blev tillsammans fjortonde december 2017. Alltså sex år senare jag visste vem han var!

Under den korta tiden vi har varit tillsammans har vi gått igenom så himla mycket och jag har nog aldrig varit såhär lycklig. Att vi två äntligen blev tillsammans var det bästa som kunnat hända mig. Om jag inte hade varit med P idag vet jag inte vad jag hade gjort. Me like him! :)

Gillar

Kommentarer