Så var Nyköing

Förra veckan i måndags fyllde Philip år och vi firade honom då med en familjemiddag. Så himla mysigt! Men jag tyckte att han var värd att bli firad mer så jag styrde ihop en överraskning till honom. Åh han är verkligen värd allt, jag älskar honom så himla mycket! Nästan så att jag spricker!!

Han fick först prova på Body flight och wow vad coolt det var. Jag testade aldrig och jag ska vara ärlig med er, jag ser inte det roliga i det hela. Kanske är jag rädd, kanske har jag för mycket respekt för det jag vet inte. Men han älskade det och det var det som var det viktiga!

Efter det åkte vi till Agaton i Gamla stan och åt middag. Det var super gott! Ni som inte har varit där borde verkligen gå ditt och äta, jag tog deras oxefilé pasta och P tog entrecote. Jag har skrivit ett inlägg om det tidigare som ni hittar under detta inlägg, bläddra lite :)

Sen på restaurangen började vi prata om hotell och om vi skulle sova borta en natt och så vart de. Vi åkte ner till Nyköping och bodde på ett super mysigt hotell. Vi köpte med oss fika till bilresan och sen när vi kom dit spelade vi kort, pratade, tittade på film, åt godis och bara umgicks. Såå himla mysigt och välbehövligt! Jag älskar att få umgås med honom, kan göra precis vad som helst för det.

På söndag morgonen ringde klockan redan vid halv sju och vi klädde på oss och gjorde oss i ordning för gymmet. Vi båda körde ett lugnt pass för att väcka kroppen och sen var det dags för hotell frukost. Åhhh älskade älskade hotell frukost! Så himla gott och underskattat! Vi gick tillbaka till rummet och där tittade vi på nyhetsmorgon, lyssnade på musik, packade och bara tog det lugnt. Vi hade en helt underbar road trip ner till Nyköping och jag tycker att man borde göra sånt här allt med oftare. Små saker som uppskattas så mycket!

Gillar

Kommentarer

sandratheodora
sandratheodora,
Vilken härlig helg! Blir helt varm om att läsa om kärleken <3 Kram
nouw.com/sandratheodora
oliviamalm
oliviamalm ,
Verkligen, en underbar helg! Åh fina du <3 Hoppas att du haft en underbar helg du med
nouw.com/oliviamalm
eiramattsson
eiramattsson,
Åh vilken fantastiskt mysig helg!! Hotellfrulle är ju livets liv helt klart
nouw.com/eiramattsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Men eller hur! Så himla härligt 😊
nouw.com/oliviamalm