Saker som gör mig lycklig

- Min familj, det finns inget bättre än att få spendera tid med dem. Jag är så glad att vi bor nära varandra och att vi alltid kan gå över till varandra oavsett vad klockan är.

- Shopping, jag vet att det låter tråkigt men jag älskar att shoppa. Det är något speciellt med att skaffa nya saker eller plagg som gör mig så lycklig. När jag köper något nytt gör jag mig alltid av med något ”gammalt”. Jag säljer mina ”gamla” kläder på Sellpy. Det är så himla smidigt och skönt för mig att veta att mina kläder får en ny användare.

- Min egna resa, som jag nämnde på min Instagram story så är det något som inspirerar mig super mycket. Jag har kommit så långt och jag ska fortsätta i full fart framåt. Jag är inte färdig än!

- Resor, det är verkligen något som jag vill göra oftare. Jag älskar att upptäcka och se världen! Det är så magiskt och jag önskar att jag kan unna mig det mer i framtiden.

- Mina vänner, jag är så otroligt lyckligt lottad som har mina vänner. Det är verkligen världens bästa! Att få spendera tid med dem är guld värt!

- Mat och dryck, jag har inte alltid haft en god relation till mat men idag kan jag äta det jag är sugen på och bara njuta av det. Något annat som gör mig lycklig är att ta ett glas vin med vänner. Det är så härligt att kunna unna sig de och bara sitta och prata skit.

- Min lägenhet, det är verkligen min safezone och jag älskar den! Jag är så glad att jag har möjligheten att inreda den så som jag vill. Inredning är verkligen a och o för mig för att känna mig som hemma.

- Min pojkvän, hur ska jag ens kunna beskriva min kärlek för honom?! Han är verkligen mitt allt och jag är världens lyckligaste tjej med honom!

Gillar