Salong Place 1

Igår efter jobbet var det äntligen dags för mig att fixa mina naglar, så jag har längtat!!! Jag hade tid klockan 18 så jag åkte dit direkt efter jobbet. Innan jag kom dit hade jag aldrig hört talas om salongen men nu har jag stenkoll på den! Den heter Salong Place 1 och ligger precis bredvid Odenplan "station" här i Stockholm. Super enkelt att hitta dit!

Jag gjorde min absoluta favorit design vilket som är French ombre. Guuud så fint det är, me like! Det tog längre tid än vad jag hade väntat mig men det är okej för resultatet blev så bra! Den här gången gjorde de inte ont, inte en ända gång. Det gjorde mig förvånad med tanke på att jag är van vid att det ska göra ont... Men uppenbarligen ska det inte göra de hehe. Så noggrann som Freya var, omg den tjejen är guld! Så om ni ska fixa era naglar borde ni verkligen gå till Salong Place 1 här i Stockholm! För er som fortfarande pluggar, om ni visar upp ett studiebevis så får ni 10% rabatt. Hur bra!?

Ni hittar Freyas Instagram HÄR

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack! Jag älskar de 😊
nouw.com/oliviamalm
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men ååh verkligen SÅ fina!!! Saknar mina naglar nu haha! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst är de. Hahah så fort man inte har naglar saknar man de! Du borde testa att göra på Salong place 1 de är gymma där <3
nouw.com/oliviamalm