Sätta guldkant på vardagen

Hej fina ni! Hoppas att allt är super bra med er, med mig är det bara bra. Vardagen rullar på i vanlig ordning och dagarna bara springer iväg. Det är sjukt hur snabbt tiden går! Jag satt här om dagen och tänkte på saker som förgyller eller sätter guldkant i min vardag. För mig kan det vara små saker såsom att det är blå himmel och sol eller att jag hade ett bra träningspass på gymmet. Jag försöker ofta att se det positiva i mina dagar och leva kvar i den känsla. Man ska inte låta små saker få förstöra ens dag, eller det tänker i all fall inte jag tillåta.

För vissa andra kan det vara svårt att se de små sakerna och man kanske bara fokuserar på det som är större. Vi alla är olika, vilket som är okej. Det skulle vara super tråkigt om alla var likadana. För vissa kan det vara så att man letar efter fina middagar, en ledig dag eller en ny och spännande aktivitet efter jobbet. Absolut är det också något som jag vill och något jag också längtar efter men man måste kriga och kämpa lite innan det kan komma. Inget kommer gratis!

Ett exempel på en spännande och ny aktivitet kan vara att åka snabba bilar, resa eller att skjuta luftgevär, det här inlägget skriver jag faktiskt tillsammans med Pnjakt och de finns enormt mycket på deras hemsida. Jag har aldrig testat på just att skjuta luftgevär så det är något som hade varit roligt. Att våga gå ur sin comfortzone lite eller varför inte ha en femkamp med ett gäng härliga människor mitt i veckan. Vi alla måste hitta vårt egna sätt att sätta guldkant på vardagen. Speciellt nu när hösten, kylan och mörkret börjar komma. Har någon av er skjutit med luftgevär? Vad tyckte ni?

Gillar