Serie tips!

Som de flesta av er vet så har jag varit hemma i en vecka nu och då har jag haft otroligt mycket tid till att göra precis de jag vill och orkar. Det jag har viljat göra är långt ifrån vad jag har orkat... Förkylningen tog väldigt hårt på mig så jag har bara varit i sängen eller soffan och tittat på serie. Först tittade jag på Tiger King.

Ni som inte har sett eller hört talas om den har nog levt under en sten. De pratas om den precis överallt och jag hörde om den först på TikTok tro det eller ej. Jag vill inte spoila för mycket så jag ska hålla mig kort! Den handlar om olika personer som äger egna Zoo med tigrar och de är otroliga konkurrenter mo varandra. Det är en kort serie på sju avsnitt och jag tyckte att den var super bra hahah jag fastnade totalt!

Nästa serie som jag tänkte tipsa er om är en serie som jag håller på att titta på just nu. Den heter Die to me och herregud! Jag blir träffad hela tiden i den serien, den är så himla bra. Väldigt känslosam om ni skulle fråga mig det är både kärlek, hat, sorg, glädje och allt där i mellan. Som med den andra så vill jag inte spoila för mycket men det är en kvinna som förlorade sin man i en olycka och hon blir ensam kvar med sina två söner. Allt, precis allt händer i deras liv och vardag och den är aldrig tråkig. Jag har streck kollat på den nu och kan inte sluta!

Hon som förlorar sin man i olyckan lär känna en kvinna och de blir bästa vänner på väldigt kort tid. De gör allt ihop men det finns en sak som är osagt. En sak som kan vända allt! Ahh de är så spännande, ni hittar bägge serierna på Netflix. Berätta sen vad ni tyckte!

Gillar

Kommentarer