Serieknarkare

Jag är en av de som älskar att titta på serie och helst så ska det vara reality. Om jag inte tittar på reality serier tittar jag på youtube och då tittar jag oftast på vloggar, vilket som är samma sak som reality serier. Jag vet inte varför jag just fastnade för de men det kan vara för att jag själv inte har något liv så jag måste titta på andras liv. Skämt o sido!

Såå i det här inlägget tänkte jag tipsa er om mina favorit serier som jag hat just nu. Det kanske behövs nu när det börjar bli mörkt och kallt ute!

Lace VS livet - Är en serie som handlar om familjen Graaf / Hedman men framförallt om sonen Lace, där av namnet. Jag tycker att folket som är med i serien är så himla skön och det är bra längd på varje avsnitt. Varken för långt eller för kort!

Cirkus bagge - Åh älskade Anders Bagge! Hahah han är ju en saga för sig men den serien är också super bra. Den handlar om att Bagge och hans blivande fru ska renovera hemma, fixa inför bröllop och allt där i mellan. I serien får man se en helt annan sida av Anders som jag aldrig har sett förut. Vilket som är intressant...

Gillar

Kommentarer