Serva din bil

Hej bästa ni! Som många av er vet så håller jag på att övningsköra och försöker att ta körkort just nu. Bättre sent än aldrig om ni frågar mig. Det går lite segt just nu men jag hoppas att jag snart är igång igen. Jag har bokat in mig på riskettan och ska få det överstökat. Måste bara sätta mig bakom ratten oftare! Känns som om jag nästan aldrig har tid till det bara... Tråkigt men jag måste ju offra något annat då istället. Har någon av er tagit körkort? Men min dröm är ju verkligen att köpa en bil, en bil som jag vill ha och älskar. Herregud vilken känsla det hade varit! Det hade varit att få uppnå något på min bucketlist. Vilken bil är er drömbil? Jag har en hel lista med olika modeller och märken som jag vill ha. Detta inlägg är skriver tillsammans med en verkstad för Volkswagen verkstad i Stockholm. När jag skaffar mig min första bil vill jag verkligen att den ska vara fin både på insidan och på utsidan. Det finns ju inget värre än en smutsig bil som dessutom har små problem här och där. Hellre låta bilen vara på service en gång för mycket än en gång för lite!

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,
Jag sköt på mitt körkort när jag var 18 på grund av en familjesituation och har aldrig riktigt tagit tag i det. Nu väntar jag bara på risk tvåan, uppkörning och testet. Sen så! <3 Lycka till!
nouw.com/fiaberggren
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Jag tog mitt körkort när jag fyllde 18 vilket var så skönt att göra på en gång! Jag var dock väldigt beroende av att ta det då jag bodde en bit utanför vilket gjorde att jag tog tag i det snabbare!
nouw.com/sofiiaeklund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag tog körkortet för 2 år sedan och vilken frihetskänsla det är alltså <33
nouw.com/celinelundqvists