Shopping galen

Igår efter jobbet gick jag hem och tog en nap på en timme och sen hämtade P upp mig. Vi åkte till Mos och tanken var att vi skulle köpa en present till imorgon då vi ska på 4 års kalas men det slutade med att vi båda köpte saker till oss själva och åt middag på en indisk resturang. Så mysigt! Jag fick med mig två jackor hem... Jag som precis har beställt hem två jackor från Booho hehe. Jaja man kan aldrig ha för många jackor! Kanske får bli två jackor in, två jackor till välgörenhet! Brukar ni skänka kläder?

#bestofnouw #shopping

Gillar

Kommentarer

adelinaliden
adelinaliden,
När jag rensar min garderob kollar jag alltid med kompisar om de vill ha något! Om det fortfarande finns grejer kvar efter att några kollat så skänker jag det. Sådant som är jätteslitet brukar jag försöka göra något annat med, till exempel hårband av gamla t-shirts eller spara tyg som man kan använda till att lappa och laga kläder som går sönder! 😊
nouw.com/adelinaliden
oliviamalm
oliviamalm ,
Det är så himla bra! Det är liksom en win win situation. Vännerna blir glada, du får bort kläder som du inte använder och miljö blir glad 😊 Fler borde göra så!
nouw.com/oliviamalm