Sista minuten julklapp

Nu är det julafton om två dagar och jag har köpt klart alla mina klappar, haha sån lättnad! Men jag vet att det är många som köper klappar i sista minuten. Den enda nackdelen med det är att det finns en risk att man inte hittar det man letar efter och det kan vara slutsålt. Så jag tänkte ge er lite tips på vad man kan köpa i sista minuten utan att lägga en förmögenhet och leta ihjäl sig.

- Biokort, det finns att köpa på de flesta matbutiker så man slipper åka in till en biograf.

- Skriva på ett fint kort att ni ska ha en heldag ihop. Att ni ska hitta på något som just den personen gillar att göra och att du står för alla kostnader under den dagen.

- En blombukett, alla gillar att få fina blommor

- Om personen älskar godis kan du gå till affären och köpa dens favorit godis och andra sorter godis, kanske någon dricka också. Sen lägger du allt i en korg eller låda (utan lock) och slår in det i cellofanpapper. Det kan inte bli en mer personlig present än så och det är så fint!

- Ge bort en gåva via Rädda Barnen för att hjälpa utsatta barn. Om personen du ska köpa en klapp till inte önskar sig något kan du ge ett gåvobevis på att du har skänkt pengar. 

Gillar

Kommentarer