Spa övernattning

Jag kan börja med att säga att jag skulle behöva åka tillbaka till spat redan nu igen. Jag är så otroligt trött att det är sjukt, jag vet inte om jag äter dåligt, sover dåligt eller om jag börjar få blodbrist... Något är fel iallafall. Som ni vet var jag och P på spa och herregud vad mysigt det var. Vi badade i havet, i de två olika polerna som de hade, vi bastade i tre olika bastur och vi åt gott eller ja chipsen vi köpte var gode hehe

När vi kom till hotellet låg det morgonrockar och flip flop där till oss. Vi bytte om till badkläder och gick ner till vattnet. Där köpte vi lunch, vilket som blev ett glas rosé och en wrap. Jag har ätit godare kan jag säga. Efter några tuggor började jag må lite illa av skinkröran som var i.

Det var helt perfekt väder för det var hyfsat varmt i luften och det blåste lite. Det gjorde att det blev skönt att komma ut och sätta sig efter den varma poolen. Titta vad fint det är!!

Nere vid vattnet hade de som en liten restaurang där man kunde beställa lite snacks, dricka eller lättare mat. Super mysigt.

Jag blir typ lugn bara av att titta på den här bilden, jag vill tillbaks!

Som sagt så bastade vi och det var inte igår jag gjorde de. Förut brukade jag batsade varje gång efter att jag hade tränat men jag slutade med de. I don't know why men men. Jag tog inga bilder på poolerna för att det var alltid folk där men jag gjorde en vlogg som ni kommer att få se snart.

Nu till middagen som vi åt efter att spenderat X antal timmar nere vid vattnet. Till förrätt var det en hummer soppa som var jättegod! Önskar att vi kunde fått mer bara... Till varmrätt fick vi lamm och blä blä blä det är inte vår grej. Det var inte alls gott så vi fick äta upp det som var runt omkring istället.

Efterrätten däremot var god, de kunde ha serverat en vanlig kladdkaka och en vanlig cheesecake men men de var som de var. Det var helt okej men har smakat bättre. Vi fick köpa chips och choklad i receptionen efter middagen för att vi inte blev mätta tyvärr. Annars var det super trevligt. En krånglig väg att ta si dit, kommunalt för oss tog de 3 timmar... Släpande med resväskor, därför måste jag redan tillbaka men då tar vi med oss bilen :)

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilka härliga bilder!! Ser fantastiskt ut 😊
nouw.com/charlottahagg
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var super mysigt!! 😊
nouw.com/oliviamalm
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Ser verkligen såå mysigt och härligt ut!😍😍
nouw.com/vägentillfriheten
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst gör det!! 😊
nouw.com/oliviamalm