Stadsguide - Stockholm

Nu är det äntligen dags för den första utmaningen i #nouwseptemberchallenge och jag tycker att det här passar mig så himla bra! Nu i sommar har jag och mina tjejkompisar verkligen passat på att testa nya restauranger här i Stockholm och vi har hittat våra guldkorn. För att det här inlägget inte ska bli allt för långt kanske det kommer upp en del 2. Dessa restauranger som jag tipsar er om i inlägget är verkligen mina favoriter. Det är ställen som är 10/10 och jag kan varmt rekommendera er!

Vau De Ville - Ett ställe där alla i sällskapet kan äta. Det finns köttbullar, räkmacka, moule frites, charkbrika, råbiff och så mycket mer. Om man inte är sugen på att äta kan man också ta ett glas och sitta på deras super fina uteservering. På kvällarna brukar et komma dit en DJ som spelar musik. Det här är verkligen ett favorit ställe om ni frågar mig.

Kaferang - Om ni är sugna på en brunch eller lunch ska ni verkligen gå hit. Ta en juice, kaffe eller varför inte ett glas. De har super goda Amerikanska pannkakor, acai bowl, ägg, gröt, lyxiga sandwichar, soppor och så mycket mer. Det här här ni hittar Stockholms godaste och smakrikaste kardemumma bulle. Det här är mitt all day favorit café. Man kan både sitta inne och ute!

Calle P- Det enda stället som jag faktiskt inte har ätit på ännu. Jag och tjejerna brukar gå dit och ta en drink vilket som är så trevligt. Här kan man också sitta både inne och ute men nu på sommaren sitter vi alltid ute. Det ser ut som en super mysig trädgård.

Dirty Coco - Det här är egentligen inte ett café i min smak men jag tycker att om ni är i Stockholm ska ni verkligen inte missa det här. Det är verkligen Instagram vänligt och deras bakelser och drickor är galet coola. Det är verkligen en sockerbomb! Det finns ett liknande ställe som heter The Pink Company som är nästan likadant men det skiljer sig lite. Ps. det brukar vara kö utanför!

Glashuset - En ny favorit!! Jag är helt såld på deras räksallad, det är helt klart den godaste jag någonsin har ätit. Det är så härlig miljö, trevlig personal och god mat där. Man kan även gå dit på kvällen för en drink! Extra plus är att det ligger precis vid vattnet.

Gillar

Kommentarer

Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Åh vad mycket bra tips! Ska spara till nästa gång jag besöker Stockholm<3
nouw.com/hannagrinvald
oliviamalm
oliviamalm ,
Roligt att du gillar de! 😊
nouw.com/oliviamalm
lisaoberg
lisaoberg,
Älskar detta inlägget! <3
nouw.com/lisaoberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag blir så glad <3
nouw.com/oliviamalm