Starta eget cafe

Inlägget är skrivet tillsammans med företag, Bureca

Hej hallå, hoppas att ni mår bra! Jag är på bättringsvägen och känner att det snart är dags för mig att börja jobba. Nu när jag har varit sjukskriven har jag haft super mycket tid till att tänka. Jag har tänkt på vad mina intressen är, kanske börja en ny hobby, vad jag vill jobba med i framtiden och vad jag har för mål och drömmar. Det känns läskigt att inte veta vad som kommer att hända i framtiden men det är något man bara måste släppa. Släppa på kontrollbehovet.

På tal om framtiden, jag och min vän pratade förut om att flytta till London och starta upp ett eget cafe. Kan ni tänka er vilken grej det hade varit. Ett eget litet kryp in där man kan servera massa gott att dricka och äta. Köpa en stor espresso maskin, ha en juicepress, ha ett stort skafferi och bygga kylrum. Jag själv är inte så super duktig på att testa nya recept men jag tror att det hade blivit en rolig utmaning. Själv så älskar jag att gå på caféer, fika, sitta och jobba med datorn eller ta med sig vänner. Åh det är ju så mysigt! Speciellt nu när det börjar bli höst och kyligt ute.

Om jag och min vän inte hade öppnat cafét i London hade jag gjort precis vad som helst för att få möjligheten att öppna ett i Bali. Nej men snälla det hade verkligen varit en dröm som kom i uppfyllelse för mig. Jag är som ni redan vet helt besatt av Bali och att få bo och jobba där hade varit så underbart! Baka, surfa, umgås med vänner, yoga och blogga. Kan det bli mer magiskt än så?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åh, ett café hade varit otroligt trevligt att driva!
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Eller hur det hade varit så himla mysigt 😊
nouw.com/oliviamalm
emelivet
emelivet,

Hade varit sjukt mysigt ju😍🤍

nouw.com/emelivet
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag håller med dig 😊
nouw.com/oliviamalm
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh!! Dröm ju!🥰
nouw.com/hannakarlzzon
oliviamalm
oliviamalm ,
Verkligen super härligt 😊
nouw.com/oliviamalm
ebbabrage
ebbabrage,
Åh gud va myyys! 😍
nouw.com/ebbabrage
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja men eller hur 😊
nouw.com/oliviamalm
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag tror det hade varit en så rolig grej att köra! Kör kör kör!! <3

nouw.com/agnesmathilda
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag tror också det! Det hade varit så himla kul 😊
nouw.com/oliviamalm