Sudio hörlurar

Betalt samarbete med Sudio

Hej fina ni! Hoppas att ni får en super bra start på den nya veckan och att ni är taggade. Jag själv är super taggad på en ny vecka och jag startar den med ett samarbete tillsammans med företaget Sudio. Deras hörlurar är så otroligt bra och jag har hört så mycket om Sudio. Så detta samarbete tycker jag själv är så roligt!

Jag använder hörlurar varje dag till alla möjliga olika tillfällen för att lyssna på musik, lyssna på podd och prata i telefon. Det är så himla skönt att ha bra och välfungerande hörlurar som dessutom är smidiga att använda.

Om ni uppger koden "OLIVIAMALM15" på Sudios hemsida får ni 15% rabatt på hela sortimentet. Mina favoriter är dessa som heter Elva Off-white och deras modell som heter Vasa blå med guld detaljer. Koden gäller fram till 14 februari.

Det är en perfekt present till dig, en vän, någon i din familj eller din partner i alla hjärtans dag present. Jag själv skulle bli så himla glad om jag fick ett par nya hörlurar i present.

Kolla bara hur snygga de är! Vilka använder ni idag? Är ni nöjda med de hörlurar som ni har idag? De som jag har idag har jag haft i en evighet så det var dag för mig att byta. Det kommer bli så himla skönt att slippa allt krångel och stök som att de tar slut på batteri hela tiden!

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh!! Har hört så mycket bra om dessa!

nouw.com/agnesmathilda
amaliev
amaliev,

De var jo bare så lekre!🤩

nouw.com/amaliev