Supermodernt hem

Hej på er! Sen jag flyttade hemifrån har mitt intresse för inredning vuxit så mycket. Det finns få saker som är roligare än att planera och inreda i min lägenhet. Jag tycker att det är så himla mysigt och kul! Jag hade nog till och med älskat att jobba som designer. Vem vet jag kanske gör det en dag! Under den senaste tiden har jag fastnat för glasväggar och glasräcken. Det är ju galet stilrent och supermodernt. Vilket som är väldigt passade eftersom att jag skriver det här inlägget tillsammans med ett företag som säljer just glasräcken.

Om jag i framtiden köper hus eller etagelägenhet ska jag ha glasräcke till min trapp som på bilderna. Det är ju så galet snyggt! Tänk er ett super modernt hem med altanräcke i glas, wow wow wow!

Om jag dessutom har ett sovrum som är anslutet till vardagsrummet kommer jag till 110% ha glassväggar. Det är något som är så snyggt och unikt med det. Jag älskar också att man kan dra för med gardiner både för glassväggen men och för fönstret. Det blir en mysfaktor på hög nivå!

Gillar