Svar på frågor

Hur redigerar du dina bilder? Verkligen inspirerande <3

- Jag brukar inte redigera mina bilder så mycket. Det jag gör är att jag lägger på "levande kyligt" effekten som finns på iPhone. Sen drar jag ner den till ca 25 och efter det åker bilden upp på Instagram eller bloggen!

Vad har du för planer i höst? <3

- Mina planer inför i höst är att komma i ordning i min nya lägenhet, jobba med bloggen och kommande samarbeten, träna och umgås med nära och kära.

Hade varit intressant att veta lite om dina framtidsdrömmar, som var du ser dig själv om 5 år, med bostad, jobb privatliv osv.

- Mina drömmar om 5 år är att jag reser och upptäcker världens alla guldkorn, jag och Lennox har köpt en lägenhet ihop och att jag inte jobbar kvar på förskola utan har bytt yrke och bana helt. Om 5 år vill jag också att min blogg och Instagram ska ha vuxit och att jag får bättre samarbeten.

Vart ifrån du all inspiration ifrån?

- Jag får min inspiration ifrån min vardag, min drivkraft och från de olika profiler som jag följer på sociala medier. Jag är en väldigt kreativ person, jag har massa idéer och tankar i huvudet som i slutändan kommer ut via mina händer och upp på Instagram eller bloggen. Jag älskar att utvecklas och se att min egna resa alltid förbättras.

Drömresemål och drömjobb?

- Mitt drömresemål är till något riktigt lyxigt ställe som exempelvis Bora Bora, Tulum, Dubai och så vidare. Jag är väldigt hungrig på att resa och upptäcka världen, min dröm är att åka och vara bortrest i flera månader. Mitt drömyrke är självklart att kunna jobba heltid med bloggen.

Vilket samarbete har du haft som du känner dig mest nöjd med och varför?

- Jag känner mig mest nöjd över mitt Lily and Rose samarbete med tanke på att deras smycken är superfina! Jag trodde aldrig att de skulle höra av sig och vara intresserade av att samarbeta med lilla mig. Men se så fel jag hade!

Vad har du för mål närmaste tiden?

- Mina mål under den närmaste tiden är att växa med min blogg och Instagram, komma igång med träningen och nå alla mina mål inom just träning, komma i ordning med min lägenhet och försöka att hitta ett lugn och landa lite. Det har varit fullt ös hela sommaren, jag har börjat jobba på ett nytt jobb och fått en egen lägenhet så nu känner jag att jag måste få komma i ordning med allt.

Gillar

Kommentarer