Ta hjälp vid flytt

Hej fina ni! När jag flyttade hemifrån behövde jag verkligen all hjälp jag kunde få. Utan min familj hade det tagit evigheter. Jag är så tacksam över att de kunde ställa upp. Men alla har inte familj eller vänner som kan hjälpa till vid flytt. Då är det ju så himla bra med flytthjälp av en flyttfirma! Det här inlägget skriver jag tillsammans med ett företag som är just en flyttfirma. Att ta hjälp av en flytt firma är också ett säkert och tryckt sätt att flytta på. De har så mycket erfarenhet och små knep som är guld!

När jag flyttade hade jag ungefär tjugo fulla kartonger, en säng, tv, matbord och allt man kan tänka sig med inredning och möbler. Det är både tungt för kroppen och psyket att flytta. Om man kan ska man göra det så smidigt som möjligt! För min del var vi ganska smarta och flyttade tidigt på morgonen. Jag flyttade in i en nyproduktion och då skulle alla flytta in under samma vecka. Några hade fått samma datum och det finns bara en hiss. Ja ni kan ju tänka er hur länge vi hade fått vänta på den hissen om vi flyttade samtidigt som alla andra. Jag som bor högst upp hade aldrig orkat bära allt upp för trapporna...

Mina bästa tips när du ska flytta är att packa allt innan flyttdagen. Ha framförhållning och förbered allt som du ska ta med dig. Hyr en skåpbil där du får plats med mer saker. Då slipper du att åka fram och tillbaka för att hämta dina kartonger. Ta hjälp av vänner, familj eller flytthjälp för att underlätta hela flytten. Markera alla kartonger med vad de innehåller. Om du letar efter något blir det så mycket smidigare att hitta det. Börja i tid, om du kan flytta på morgonen gör de. Du kommer att ha fullt upp på kvällen med att små fixa med allt. Mitt sista tips är att du inte får glömma bort att ta en paus. Ät lite mat, sitt ner och vila och samla dina krafter.

Gillar