Tack vare Corona

Välkomna till min lilla blogg serie som handlar om resor. Det kan vara allt ifrån resor i Sverige, Europa, ut i vida världen men även resor som jag har gjort personligen hos mig själv. Det varierar en hel del och idag tänkte jag dela med mig utav resor som inte blev av tack vare Corona pandemin. Det är absolut inte synd om mig eller om de jag skulle åka med, en pandemi är en pandemi och jag är bara glad att jag fortfarande lever.

Så jag tänkte göra en lista på alla resor som inte blev av i år på grund av just Corona. Utan inbördes ordning!

1. London, jag och Jennifer skulle ha åkt dit under min födelsedag för att fira mig men även för att få komma iväg. Det skulle bli min första gång jag skulle ha rest med en vän och dessutom besökt London. Den resan kommer vi självklart att göra senare!

2. Marbella med Cornelia och tjejerna. Vi skulle ha dragit på en spontanare under sommaren för att sola, bada, dricka och äta gott, gå på beach club, träna, åka båt och allt vad man nu kan göra där. Det skulle också ha blivit min första gång att besöka Marbella men det får vänta. Jag tror dock att vi hade haft galet kul!

3. Turkiet, Cappadocia. Det här är den enda resan som kanske kommer att bli av och det är en yoga resa med min mamma. Vi ska åka i oktober och håller tummarna för att det kommer att gå! Snälla snälla snälla

4. Australien, jag hade en plan och en dröm om att jag och Philip skulle ha åkt dit nu i vinter men det tror jag absolut inte kommer att hända. Jag insåg nog det redan tidigt när det började brinna där. Jag får helt enkelt vänta med det också.

5. Sist men inte minst Dublin med tjejerna, vi skulle åka dit på en weekend och vi han inte ens boka hotell eller flyg så förstod vi att det inte skulle bli av.

Gillar

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Åh tråkigt når man har planlagt så mange fine reiser som ikke blir av! Håper du får mulighet til å ta de igjen senere 💕 krysser fingrene for at du får reist til turkiet med moren din i år - oktober er langt unna enda, mye kan ha endret seg til da 😊
nouw.com/rikkekristiansen
oliviamalm
oliviamalm ,
Verkligen! Ja jag hoppas också att vi kan få åka iväg i oktober. Som det ser ut just nu borde de funka 😊
nouw.com/oliviamalm
Beccassida
Beccassida,
Snygging🌸 Hoppas att du kommer iväg snart.. jag fick ställa in en Cannes resa..😖
nouw.com/beccassida
oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas jag också! Åh vad tråkigt 😟
nouw.com/oliviamalm