Träffar Bianca Ingrosso

LÖRDAG:

Jag vaknade redan vid klockan åtta av det fantastiska ljudet av renovering. Varför sova när man kan ligga och lyssna på när andra människor borrar och hamrar som in i h vete? :) Hahah jag blir så lätt irriterad när någon förstör min sömn men men, det är vad det är hörrni!

När jag hade samlat tillräckligt med krafter tog jag mig ur sängen och gjorde frukost. Det blev en ganska stor frukost också! Mackor, yoghurt, juice, fruktsallad och kaffe mmm mums!

Inte för att vara den som är den men eftersom att jag är en av Shpocks toppsäljare är jag ju tvungen att sköta de affärerna också så vid klockan ett skulle jag göra en affär. Jag sålde en produkt och sen åkte jag och P och käkade kebab. Mums så gott det var! Jag var så hungrig så det försvann lika fort från tallriken som den kom in på bordet.

Klockan tre stod det "släktträff" på schemat med en massa god saker och hund mys. Älskar att umgås med min familj :) Och det var extra trevligt i lördags!

Ehhh för er som missade det så var det 18 grader i lördags. 18 grader?!! Fattar ni hur varmt det är haha, jag njöt kan jag säga!

När alla hade lämnat från släktträffen åkte jag en till sväng för att sälja Shpock och efter det köpte jag med mig thaimat hem. Riktigt lyxigt att få äta ute hela dagen. Nu kan jag ta en paus på de hahah. Det blir inte lika roligt att äta ute om man gör det varje dag.

SÖNDAG:

Jag satte klockan på nio så att jag ska kunna lägga mig tidigt ikväll men ehh ja hörrni jag vaknade vid klockan elva istället. Håller tummarna på att jag kan somna ikväll men det var iallafall underbart att få sova ut, det var ett tag sen! Jag provade att dricka en matcha latte för första gången på morgonen och wow vad gott det var! Jag tror att det är min nya favorit!!

Efter den otroligt goda matcha latten gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag och mamma till stan. Vi käkade på Vapiano, long time no see! Det var super mysigt och gott :)

Vi gick in på seven eleven och köpte dricka och något att äta på direkt efter vi hade ätit middag hahah. Titta på muffinsarna, hur fina är de inte???

Senare mot kvällen gick jag och mamma på Göta lejon, vi såg "Kort, glad och tacksam" som är Pernilla Walhgrens föreställning. Det var så himla kul och längesen jag gick på föreställning. Me like! Och ofc var jag tvungen att ta en bild med min dubbelgångare. Tycker ni att jag och Bianca är lika? Jag har hört de från några...

Gillar

Kommentarer

Shpock Sverige,
💚💚💚
Ni är fett lika.
instagram.com/ShpockSverige
oliviamalm
oliviamalm ,
Hahah ja det är många som tycker det <3
nouw.com/oliviamalm