Trendigt med udda väskor

Innehåller affiliate-länkar

Min absoluta favorit väska har gått sönder och det är dags att köpa en ny men jag hittar ingen jag gillar. Jag har letat på alla butiker man kan tänka sig och jag fastnar inte för en enda... Hmm undra hur det här kommer att gå, jag kommer få ha alla mina saker i en plastpåse hahah. Nej men skämt och sido! Har ni sett väskorna som är trenden nu? Jag känner mig inte riktigt bekväm än med att gå med sånna här unika modeller men det kanske blir ett måste eftersom att jag inte hittar någon annan haha.

1: LÄNK // 2: LÄNK

Det enda kravet jag egentligen har är att det måste vara en dragkedja på den så jag kan stänga. Det är något med att jag måste kunna stänga väskan, känns annars som om någon kan sno mina saker. En annan trend som jag gillar är de genomskinliga väskorna, det är så coola! Om jag hittar en stor genomskinlig väska med en bra dragkedja eller bra innepåse kanske det blir en sån istället.

Vad har ni för väska? Snälla tipsa mig och hjälp mig hitta en nya väska!

4: LÄNK

5: LÄNK // 6: LÄNK // 7: LÄNK

Gillar

Kommentarer

Lie7
Lie7,
tycker den vita är sååå snygg! 😊
nouw.com/lie7
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst är den! Hur skulle du bära upp den? 😊
nouw.com/oliviamalm
FridaochTove
FridaochTove,
Coola allihopa, men svåra att ”bära”. Jag är ju verkligen ingen väsk-människa, passar bara inte i det, ryggsäck är med mig tyvärr. Men tycker genomskinliga med bra dragkedja låter bra!
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Håller med! De känns ganska svarta att bära upp de på ett snyggt sätt 😊
nouw.com/oliviamalm
IP: 82.99.3.229