Trött och sliten

Idag är det en sån dag då jag känner mig trött och sliten. Jag hade nästan kunnat hoppat över att jobba idag bara för att få stanna hemma och sova med P. Det är något jag verkligen älskar, sova med P. Känner mig så himla trygg då!, Det finns nog inget bättre än de. Kommer behöva sova utan honom nu i helgen buhu, han ska på läger med fotbollen och bo på hotell och grejer. Lyxigt och kanske roligt för honom men mindre kul för mig he he.

Nu- Sitter jag på jobbet och jobbar för fullt med mina pärmar som ska scanas in. Jag jobbar på kontor när det är lov och jag är ledig från skolan för er som inte vet de. Måste tjäna lite extra pengar! Har ni något extrajobb? Isåfall vad jobbar ni med? Jag kommer behöva söka ett nytt jobb efter sommaren eller det är vad jag tror, då har jag jobbat med de här pärmarna i över två årstid. Kan säga er att det börjar bli lite uttjatande. Känner mig mest som en robot som gör samma sak varje dag. Vilket jag tycker är as tråkigt! Jag vill jobba med bloggen, Instagram och min Youtube-kanal! Fatta vilken dröm det hade varit, gå ut och fota, åka utomlands, redigera bilder, gå på möten, ha olika samarbeten, skriva, vlogga, publicera en himla massa och allt som ingår med att vara en influenser. Om ni vill hjälpa mig att uppfylla min dröm kan ni ju gilla, kommentera och prenumerera på mina kanaler. @ Olivia_malm överallt! Blink blink ;)

Här ser ni kanske 10% av alla pärmar som jag jobbar med, det finns ett hav med pärmar som måste bli klara...

Hahaha nu kanske ni undrar varför jag har lagt ut en bild på en toalett med massa toalettpapper. En liten funfact om mig är att jag avskyr offentliga toaletter. Det kan vara det äckligaste jag vet. Oavsett att jag inte sätter mig helt ner på toan när jag kissar måste jag ändå lägga papper runt hela ringen haha. Är jag ensam om de? Lägger ni också papper på det här sättet?

Gillar

Kommentarer

Ellifrykback
Ellifrykback,
HAhaha jag gjorde så med toalettstolen när jag var liten XD, kram
nouw.com/ellifrykback
oliviamalm
oliviamalm ,
Hahah jag gjorde också det när jag var liten och har inte slutat än, kram <3
nouw.com/oliviamalm
viktorhognas,
Går inte på offentliga haha! 😃
www.nouw.com/viktorhognas
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag brukar försöka undvika det men på jobbet måste jag och då får det bli en hel toarulle på toalettstolen hehe
nouw.com/oliviamalm
Emmamehrali
Emmamehrali,
Herregud vad pärmar! 😊
nouw.com/emmamehrali
oliviamalm
oliviamalm ,
Hahaha ja det är sjukt, finns tre källare fullt med pärmar i flyktkartonger 😊
nouw.com/oliviamalm