Två steg till pengar

Det är många som vill tjäna pengar på snabba och enkla sätt. Desto snabbare desto bättre. Det känns nästan inte som om någon som är i tjugoårsåldern eller yngre vill jobba med ett vanligt jobb. Ingen av dagens unga vuxna har orken eller viljan till att jobba, slita och kriga för att få ihop en lön. Det tycker jag är så konstigt! Hur kan det komma sig att sociala medier har hjärntvättat oss unga vuxna så mycket... Visst kan man tjäna pengar inom sociala medier och få en symbolisk summa. Det gör jag men det är inget man ska kriga efter! Så här är två enkla steg till att skaffa pengar!

1. Skaffa dig ett jobb. Ett 9-17 jobb där du får en fastanställning med en bra månadslön som du kan överleva på. Skaffa lite självdisciplin och gör det du måste göra, man får inget gratis och det är viktigt att tänka på!

2. Slösa inte pengar på onödiga saker. Om du bara gör av med pengar då du behöver exempelvis på hyra, bensin, saker till hemmet och sånt man är i stort behov av. Om du inte behöver ett par nya jeans köp inte nya jeans! Spara dina pengar till något viktigt och något som du ska göra. Sätt upp mål, typ en resa eller köpa lägenhet.

Gillar

Kommentarer

randomelegans
randomelegans,
Håller med...Så konstigt.
nouw.com/randomelegans
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt att jag inte är ensam om att se de här!
nouw.com/oliviamalm
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra dag , fin fina du<3
nouw.com/johnssons
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack detsamma! <33
nouw.com/oliviamalm
alexandrapalme
alexandrapalme,
Håller med, man måste jobba för det man vill uppnå!
nouw.com/alexandrapalme
oliviamalm
oliviamalm ,
Jaa exakt och det är få som ser de! <3
nouw.com/oliviamalm