Utredning på sjukhus

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott och att ni är redo för en ny dag. Det är jag! Idag ska jag jobba och ta emot ett samtal från min läkare. Tror inte att jag har delat med mig utav det men jag ska göra olika undersökningar på bland annat mitt hjärta... Vi får se hur det går. Ni som har följt bloggen länge vet att jag har varit sjuk fram och tillbaka sen i november förra året. Vilket som är en väldigt lång period. Dags att ta tag i det nu och se vad som pågår i min kropp. Det skulle vara så himla skönt och en lättnad att få reda på om det var något som inte var rätt. Då skulle jag förstå varför jag inte har mått bra!


Men det är nog inget att vara orolig över, jag jobbar på som vanligt men tränar dock inte längre. Vilket som är tråkigt! Jag hoppas att jag kanske kan börja snart igen! Jag burkar försöka ta promenader då och då när jag känner att orken finns där. Jag har fått astma medicin från min läkare och den hjälper sådär, kanske är dålig på att ta den haha får bättra mig!

Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Hoppas allting löser sig för dig! Massa kramar ❤️
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack fina du! <3
nouw.com/oliviamalm
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hade verkligen ingen susning om detta, men jag hoppas verkligen inte att det är någon fara med dig! men när det gäller hjärtat blir man otroligt orolig ❤️ Ta hand om dig vännen! Kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas inte jag heller, allt löser sig nog! Du också, kram <3
nouw.com/oliviamalm
nellielillskog
nellielillskog,
Så otroligt jobbigt när kroppen strular, hoppas allt går bra. Ta hand om dig <3
nouw.com/nellielillskog
oliviamalm
oliviamalm ,
Verkligen! Tack snälla <3
nouw.com/oliviamalm