Vad gör mig arg?

Mobbning, det är något som alltid kommer att vara som en nagel i ögat på mig. Jag har så fruktansvärt mycket empati för andra människor och jag blir så ledsen att se andra bli mobbade. Det krossar verkligen mitt hjärta!

Ungdomar som förstör, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men ni vet när ungdomar är ute på kvällarna och bara är. De gör liksom inget utan de bara gå runt och när de har tråkigt sparkar de sönder busshållsplatser, lampor, bilar och allt där emellan. Det är så himla onödigt och det kostar så mycket pengar. Om de jobbar eller deras föräldrar jobbar lär ju de vara deras skattepengar som går till att laga skadorna...

"Viktiga" och "stora" människor. En sak som jag känner att jag har så mycket att säga om men vet aldrig vart jag ska börja. Till exempelvis politiker, presidenter eller andra människor som sitter på en viktigt plats som har dåliga avsikter. Jag kan för det mesta bli arg för hur den svenska lagen är kring fängelsestraff, de gör mig skogstokig. Om en flicka, tjej, kvinna eller äldre dam blir våldtagen blir hon ifrågasatt vad hon hade på sig under händelsen, vad hon sa, vad hon gav för signaler, vart hon var och varför hon var där. Ehhh URSÄKTA MIG? Hur kan man ens ifrågasätta något sånt? HUR? För mig är det inte kvinnans fel utan det är personen som utförde våldtäktens fel. Det är den människan som har något psykiskt fel i huvudet och behöver söka vård. Det var här om veckan som en våldtäkt i Sverige inträffade på en åtta årig flicka som var på väg till skolan. HON VAR ÅTTA ÅR!! Jag blir så ledsen och arg på den mannen som gjorde det och jag kan inte förstår hur han tänkte. Jag kan verkligen inte förstå hur någon våldtäkts man tänker... Skulle de våldta sin mamma, sin syster, sin mormor/farmor eller skulle de våldta sin egna dotter? Om svaret på den frågan är nej borde personen inte våldta någon annan!!! Våldtäktsmän borde straffas direkt oavsett vad kvinnan hade på sig, oavsett vart hon var och oavsett vad hon sagt. En våldtäksman borde bli straffad med något som gör att den får lida och ångra sig ordentligt plus flera års fängelse. Jag kan skriva en hel bok om det här men det får vi ta i ett annat inlägg annars kommer detta inlägg bli alldeles för långt :)

Gillar

Kommentarer