Våga utmana dig själv

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Som ni vet hade jag en period då jag inte mådde så bra och jag ville verkligen komma på fötterna igen. Så jag ändrade min vardag lite, satte upp mål för mina dagar och jag ändrade mitt sätt att träna på. Jag utmanade mig själv att börja gå på pass.

På mitt gym finns det X antal olika pass som man kan gå på och jag har provat på power hour och dans fussion pass. Det är samma kille som håller i passen och det passar mig så bra!! Jag tycker det är så himla roligt och spännande att gå på pass. Först och främst för att jag får träffa massa människor, träna så att svetten rinner och jag blir motiverad på ett sätt som jag inte brukar bli. När jag bokar in mig på pass blir det som ett måste att jag måste åka dit. När jag ska träna själv brukar jag ofta säga att jag kan ta det imorgon istället eller att jag har en vilodag.

När jag går på pass går jag alltid själv och jag älskar det! Jag har alltid varit sån som vill gå på saker själv, jag vet inte varför men så är det. Så jag har utmanat mig själv att prova gå på pass, nu är det dags att utmana mig själv att prova gå på ett annat pass med en annan ledare!

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Så bra ju! Känner att jag måste testa på pass någon gång, gymmat i typ 4 år nu och aldrig gått på ett pass :/
nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja du måste prova! Om du inte gillar det behöver du ju inte gå igen. Men de är så roligt och när man hittat det som passar en själv, wow vad kul det är! 😊
nouw.com/oliviamalm