Världens bästa dag

Idag kan det ha varit en utav de bästa dagarna på länge! Jag och Philip åkte till skolan vid åtta tiden och tydligen var alla lektioner inställda för min del så jag åt bara lunch och sen väntade jag på honom. Vi åkte till ett café vid lunch tid och fikade, det kanske inte var den bästa iden då det var otroligt mycket folk. Vi stod och letade efter sittplatser hur länge som helst men tillslut fick vi plats.

Vi beställde som vanligt in två bakelser och två drickor. Vi försöker alltid att prova så mycket som möjligt så vi köper två och äter hälften var! Super bra tips faktiskt! Vi satt på fiket i kanske en timme och sen åkte vi hem till honom. Vi gick en promenad och åkte vidare till biltvätten.

Jag har nog aldrig sett hans bil så ren! Hahah det var som om bilen var svart när vi åkte in i tvätten och när vi åkte ut var den kritvit. Galet!

Vi tvättade bilen både på utsidan och insidan. Eh ja vi samlar pluspoäng ;) När bilen var vit som snön åkte vi vidare till ett köpcentrum där vi tittade runt i olika butiker. Jag letar efter ett par byxor som finns absolut ingenstans... Kanske kan klicka hem de från deras hemsida. Hoppas på att de finns i lager! Men annars hittade jag ingen annat, det fanns inget snyggt :(

Nu är jag hemma och P har åkt iväg på träning. Jag ska försöka skriva ihop något blogginlägg, byta lakan i sängen, duscha, tvätta håret, raka mig och städa lite i rummet. Jag tror inte att jag kommer hinna med något av de men jag ska försöka :) Jag inser nu när jag skriver att jag gjort hur mycket som helst idag och att det har vart så kul! Vädret var super fint och vi fick en himla massa roliga saker gjort! Kanske bara ska duscha och lägga mig i sängen framför en serie och äta choklad istället :) Hoppas er dag har vart minst lika bra som min!

Gillar

Kommentarer