Vecka 19

Måndag:

Skola mellan 10 och 14 och sen ska jag lämna tillbaka ett par skor som jag köpte i lördags till min student. Jag köpte två par, ett par vita ballerinaskor och ett par beiga med liten klack. De beiga med klack passade inte så jättebra med klänningen så jag tänker att det är lika bra att lämna tillbaka de. Tanken efter de är förmodligen att jag ska gymma men de bygger om på mitt gym så de gör att jag känner mig lite otaggad...

Tisdag:

Skola mellan 10 och 15 sen är det samma vanliga och det är att jag ska gymma. När jag har bränt av mitt pass ska jag hem och plugga. Jag har en slutuppsats som jag verkligen verkligen vill få bra betyg på! Håll tummarna för mig!

Onsdag:

Skola 9 till 12 och det är äntligen dags för mig att fixa mina naglar. Åh jag är så taggad på att få fina naglar igen! Jag har inte riktigt bestämt mig än hur jag vill att de ska se ut men de kommer haha. Ska sätta mig och bläddra igenom Pinterest nu!

Torsdag:

Min längsta dag i skolan 8 till 16 jag har inga direkta planer än men om jag orkar ska jag nog försöka gymma. Jag brukar alltid få migrän och må ganska dåligt efter så länga dagar i klassrum med dålig ventilation.

Fredag:

Skola från 8 till 11 och ja ni kanske redan vet, jag ska till gymmet och bränna av ett pass. Sen tar jag nog dagen lite som den kommer. Kanske blir utgång, kanske blir hemma mys, kanske blir något helt annat vem vet. Men en sak jag måste göra är att plugga till min slutuppsats!

Lördag:

Min älskade pojkvän fyller år!! Först ska vi gå på hans match och sen ska vi äta middag tillsammans. Det ska bli super mysigt! Mot kvällen vet jag inte om vi ska gå ut eller om vi kanske bowlar vi får se vad som händer. Bara han är nöjd blir jag glad.

Söndag:

Inga planer än så länge :) Men ett måste är att plugga på slutuppsatsen!

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Hoppas din vecka blir grymm<3
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack detsamma 😊
nouw.com/oliviamalm