Vecka 37

Innehåller affiliate-länkar

Lista lånad av bästa @beattriicee

Veckans bästa - Att jag äntligen vågade att klippa lugg. Asså det är ju helt klart det bästa jag kunnat göra. Jag har inte haft en frisyr på så många år och nu känns det så bra! Blev super nöjd!

Veckans obehagliga - När jag satt på Espresso house och jobbade kom det förbi en man, han hade ett A4 papper där han hade skrivit något med blyertspenna. Jag kunde knappt se vad de stod. Han höll pappret över bordet och där låg mitt datafodral. På mitt datafodral låg även min mobil och han försökte sno den. Jag agerade super snabbt och tog tag i min mobil och sa "Vad håller du på med??" Då vart han så generad och hans skämdes så mycket. Han skrattade av osäkerhet, bad om ursäkt och gick därifrån... Håll koll på era värdesaker snälla!

Veckans mysigaste - Jag fick vara hundvakt åt sötaste Sam <33

Veckans tacksamhet - Alla fina och underbara människor jag har i mitt liv. Jag är världens lyckligaste som har så fin familj och så fina vänner.

Veckans köp - Mina nya skor!! Åh de är ju så himla snygga och sköna. Jag hade önskat att de hade rund tå men det finns ju ingenstans. Så därför fick jag bara inse och köpa med spetsig tå. Men ingen är gladare än jag!

Liknande skor: LÄNK

Veckans längtan - Ja men det är ju verkligen att få resa. Jag vill ju inget annat än de..! Men om jag ska bort se resandet så är det nog julafton. Åh det är ju så himla mysigt och härligt!

Veckans godaste - Helt klart alla varma drycker. Te och kaffe i mängder när det är grått och trist väder ute.

Veckans youtube klipp - Ser ni nedanför, bästa Sandra! :)

Veckans sms - "Hej du har en bokning...." Det är äntligen dags för mig att göra Riskettan inför mitt körkort. Det är ju en kurs som man måste göra. Den är på tre timmar och det ska bli så skönt att äntligen få det gjort. Ett steg närmre!!

Veckans fundering - Hur kommer nästa år att se ut? 2021 får man resa? Kommer Covid-19 fortfarande spöka omkring? Det här året har ju verkligen varit så märkligt och det har hänt så mycket saker.

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Åh men hur mysigt med hundvakt?!
nouw.com/hannagrinvald
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker det är så snyggt med en liten längre lugg! Ramar in ansiktet så bra (nu är jag ju dock partisk eftersom att jag själv har det)
nouw.com/celinelundqvists
IP: 82.99.3.229