Veckan som varit

Veckans mående: Oj jag vet inte vart jag ska börja. Jag är så otroligt trött, det spelar ingen roll hur mycket jag sover, jag blir inte pigg. Jag har haft migrän, lite smått feber och kroppen är inte alls sig lik. Under vinterhalvåret 2019 och hela 2020 har jag känt mig helt slut och har ofta varit krasslig. Vilket som suger! Jag minns knappt hur det är att vara frisk... Tack Covid!

Veckans mysigaste: Jag har beställt en bok och en kamera från en hemsida som heter The Adventure Challange. Det är exakt vad det låter som, en bok full med massa olika utmaningar. Det finns tre olika böcker och jag har den för förhållande. De två andra är för familj och vänner, hur härligt? Jag och P skrapade en ruta nu i helgen och det var så kul och annorlunda. Vi testade kameran också och jag är så kär i den!

Veckans serie: Helt klart en serie från Cmore som heter "Below deck Mediterranean" jag kan sitta och titta i flera timmar!! Den handlar om ett gäng som jobbar på en lyx yacht, alltså en super fin och stor båt. Man får följa med och se allt, hur de jobbar, drama, vad de gör efter arbetet, mat, personliga saker och allt däremellan. De får nya gäster då och då, de är alltså en lyx yacht med charter resor. Det är ju hur härligt som helst! Jag själv älskar reality serie så om ni är som mig borde ni verkligen se den.

Veckans förändring: IOS14 uppdateringen på iPhone, asså jag älskar den!! Jag tänkte att jag skulle testade att göra om min hemskärm och det slutade med att jag satt med de i 4 timmar... Jag kan aldrig få nog! Så som det ser ut just nu är bara tillfälligt, jag ska göra om allt igen nu när jag vet hur man gör. Har ni nya uppdateringen? Vad tycker ni?

Veckans craving: Jag har faktiskt känt att jag inte är sugen på något alls den här veckan. Vilket som är ovanligt för att vara mig! Mina hypokondriker tankar snurrar och snurrar och jag tror att jag kanske har fått IBS... Min mage har varit urbalans hur länge som helst och när jag sökte på 1177 så har jag väldigt många symptomer som matchar in. Håll tummarna för mig att det inte är de!!

Veckans sämsta: Under den här veckan har jag verkligen fått svart på vitt att man ska tänka på vem man berättar saker till och vem man litar på. Det är inget speciellt som har hänt utan jag känner bara att man ska vara rädd om sig själv. Man ska självklart lita på människor till de visar motsatsen men man ska akta sig.

Veckans överraskning: Disney + som jag absolut inte hade koll på skulle komma. Jag känner mig så efter och det är lite pinsamt haha. Jag har varken sett reklam eller hört någon som har pratat om de. Av alla jag känner och många bekanta så är jag nog den ända som inte har skaffat de. Är det för att jag inte har kvar det intresset? Jag vet inte, jag älskar ju alla filmer, serier och Disney i helhet men jag känner inget att jag måste se om allt. Har ni Disney +?

Gillar