Veckans

VECKANS BÄSTA

Vädret! All tid som jag har spenderat vid vattnet med nära och kära är oslagbart. Herregud vad underbart det har varit. Vi har badat, solat, spelat spel och bara njutit. Kanske lika bra att vi tagit vara på vädret till 100% med tanke på att det ska bli sämre nästa vecka.

VECKANS SÄMSTA

Jag har haft noll motivation till att blogga eller att ens vara på jobbet. Jag känner mig färdig med allt... Fast jag vet att jag vill jobba och jag vill blogga massvis. Jag ska försöka hitta tillbaka till det positiva tankarna nu i veckan!

VECKANS GODASTE

Heeelt klart all godis och snacks som jag har unnat mig. Jag ska snart ha mens och då blir jag helt tokig i allt onytting som finns. Jag vill verkligen ha allt och då menar jag ALLT! Jag har ätit godis, glass, pizza, choklad och så vidare i all oändlighet.

VECKANS LÅT

Ha dig igen - Victor Leksell

VECKANS TIPS

Nu när det är så varmt ute rekommenderar jag er verkligen att sova med fönstret öppet! Jag försöker alltid att ha mitt fönster öppet plus köksfönstret som är mittemot mitt rum så det blir korsdrag. Det är underbart och blir ganska svalt under natten!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Victor levererar så bra musik!! Älskar! 🥰🙏🏼
nouw.com/beattriicee
oliviamalm
oliviamalm ,
Eller hur!! 😊 Älskar älskar älskar
nouw.com/oliviamalm