Veckans lista v.47

Lista lånad av @beattriicee

Veckans firande: Det går så otroligt bra för mig med mina sociala medier just nu. Så bra som det går nu har det aldrig gjort och jag kan verkligen se att hårt arbete lönar sig! Jag har fått så fina erbjudanden om kommande projekt, samarbeten, gåvor, nya följare och så mycket mer. Jag är så otroligt tacksam över att ni vill följa mig och ta del av min blogg som jag har skapat själv. Tusen tack!

Veckans serie: The Queen's Gambit, herregud det är verkligen en av mina favorit serier som jag skulle kunna titta på gång efter gång efter gång! Den är så otroligt bra och den inspirerar så himla mycket. Ni som inte har sett den borde verkligen göra det.

Veckans mysigaste: Kvalitetstiden som jag har fått med min fina familj. Jag har varit hemma och varit sjuk under hela veckan och då har jag få umgåtts med min familj som jobbar hemifrån. Det är verkligen något man ska ta vara på. Finns inget bättre! <3

Veckans inköp: Vitaminer! Jag försöker verkligen få kontroll över min hälsa och nu är det viktigare än någonsin. Det ska verkligen bli en förändring nu. Jag ska dricka bra med vatten, äta bra mat, röra på mig och ta hand om min kropp både på insidan och utsidan.

Veckans händelse: Mitt fantastiska bud frånLily and Rose. Herregud det var så fint och jag fick så så så fina smycken. Det är mina nya favoriter!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Jag började kolla på The Queen's Gambit nu i helgen och den är såå spännande! 😃

nouw.com/desireekujala
amaliev
amaliev,

Må begynne å se den serien, alle snakker så positivt om den! Og gleder meg å se hva du har i vente fremover!

nouw.com/amaliev
hilmak
hilmak,

Måste kolla in queens of gambit, hört så bra om den!! Kul med bud!! 😍

nouw.com/hilmak
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så roligt att höra att det går bra för dig med sociala medier! Älskar när andra människor uppnår sina mål och visar på ett stort driv. Lycka till i framtiden med! <3

nouw.com/agnesmathilda
celinelundqvists
celinelundqvists,

Alltså jag såg Queen's Gambit men fastnade inte alls för den lika mycket som alla andra verkar ha gjort 😟

nouw.com/celinelundqvists
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vad roligt att det går bra för dig!! 💕

nouw.com/ebbabrage
KateOgembo
KateOgembo,

så kul att det går bra för dig! älskar lily and rose de har så fina smycken. Vilken rolig lista <3

nouw.com/kateogembo