Veckans planer

Måndag

Jag har planeringsdag precis hela dagen och sen under hela kvällen. Jag ska alltså vara på jobbet från klockan 08 till klockan 19 och det kommer kännas kan jag säga haha. För att försöka göra dagen lite bättre och få en bra start på den nya vecka och nya månaden ska jag sätta klockan tidigt. Jag tänkte nämligen gå ut och gå en promenad, kanske springa innan jobbet.

Tisdag

Någon slags aktivitet på morgonen innan jobbet, tänker mig kanske yoga eller promenad. Vi får se vad det blir men något ska jag nog klara av. Sen jobbar jag hela dagen och efter de ska jag träffa Tindra och Paulina. Vi har inte träffats på evigheter så det ska bli så härligt. Saknar mina tjejer!

Onsdag

Jobb, jobb jobb om jag mår bra och orkar tänkte jag köra mitt första pass på gymmet. Det var ett tag sen som jag var där och det skulle vara så kul att komma tillbaka och kör järnet!

Torsdag

Som ni vet så ska jag jobba haha! Efter jobbet om orken finns ska jag åka till gymmet annars blir det nog en promenad eller yoga hemma.

Fredag

En morgon promenad eller yoga innan jobbet. Sen ska jag jobba och efter de vet jag inte riktigt vad som händer. Jag tar nog kvällen som den kommer!

Lördag / söndag

På lördag ska jag på yoga med mamma och det är det enda som jag har planerat. Tar dagarna som de kommer men en sak är säkert och det är att jag ska njuta av ledigheten

Gillar

Kommentarer