Veckans planer

Måndag:

MIN FÖDELSEDAG!!! Idag fyller jag 19 år och det känns helt sjukt. Det känns fortfarande som om mina bröder är i den åldern men nope så är det inte. Jag firade de lite smått i helgen med P som ni redan vet och det blev hur bra som helst. Idag har jag varit i skolan och som vanligt var det onödigt, vi gör inget märkvärdigt. Senare idag blir det middag hemma med mamma och pappa sen kommer P efter sin träning.

Tisdag:

Skola 10-13.30 sen ska jag svänga förbi gymmet och bränna av ett pass. Jag tror att jag tar dagen lite som den kommer.

Onsdag:

Nationella prov i engelska, jag brukar vara nervös men den här gången är jag inte de. Eller de kanske kommer på onsdag när vi sitter i aulan och skriver. Ber till gud att jag får skriva på datorn! Efter skolan ska jag och P fota lite till mitt projekt jag har i skolan. Jag vill så gärna visa er bilder, de är galet snygga!

Torsdag:

Skola 8.50-14.10 sen ska jag nog åka hem och ta det lugnt, har inga speciella planer. Kanske går en promenad eller åker till gymmet.

Fredag:

Skola 8-13 sen får vi se vad som händer. Hahah gud vad tråkig jag är men så är de Jag tar allt lite som de kommer.

Lördag/söndag:

På lördag blir det brunch med familjen för att fira mig och min mormor som fyllt år. Kanske kommer en vlogg på de vi får se! Sen på söndag ska jag nog bara vara hemma. Städa, tvätta och så vidare.

Bilder från weheartit.com

Gillar

Kommentarer

juliazentio
juliazentio,
Ser så gott ut!
nouw.com/juliazentio
oliviamalm
oliviamalm ,
Åhhhhåller med!
nouw.com/oliviamalm