Veckans planer v:16

Idag:

Skola 8.30 till 12. Efter skolan åka till gymmet och gå på bandet i ungefär 30 minuter som blir 3 km. Sen åka hem, duscha och göra mig fräsch. Nej jag duschar inte på gymmet. Jag har slutat med de för jag tycker deras dusch är så himla ofräsch. Efter jag gjort mig klar hemma sprang jag ner till centrum för att lägga två packet på posten. Jag sålde Shpock och lämnade tillbaka två klänningar från Ellos.

Tisdag

: Skola 10-13.30 och samma som idag då, åka till gymmet och träna. Och sen förmodligen åka hem. Jag har inga direkta planer förutom att jag ska plugga till mitt matematikprov som jag har på onsdag.

Onsdag:

Skola 8.30 till 9.55 The big day då jag har matematikprov, önska mig lycka till! Just nu känns det lite dåligt då jag inte kan allt så bra, det är prov på 5 kapitel.... Suck! Efter skolan t'nkte jag att jag skulle fota ett foto projekt som jag har i skolan. Jag ska fota ett "fult vykort" i mitt område. Spännande!

Torsdag:

Skola 8.50 till 14.10 och då ska vi lämna in alla beställningar för Newbody som vi säljer inför studenten. Spännande och se hur mycket alla har lyckats sälja! Kanske svänger förbi gymmet en snabbis och bränner av ett pass.

Fredag:

Skola 8-14 Inga direkta planer efter skolan, jag tar det lite som det kommer.

Lördag/söndag:

Sova sova sova

Bilder från Weheartit.com

Gillar