Veckans schema

Torsdag idag

Praktik från nio till tre och sen ska jag åka till gymmet. Efter gymmet ska jag åka hem och skriva på mitt gymnasiearbete, ta ett bad, äta middag och sen träffa P. Jag och P har inte träffats på två dagar så det ska bli mysigt. Längtar faktiskt lite efter honom <3

Fredag

Min kära pappa fyller år så efter praktiken ska vi fira honom. Det kommer att bli fika och massa presentöppning, mer än så har vi inte planerat. Efter vi firat honom tror jag att jag kommer att träffa några vänner men det är oklart... Jag tar det lite som det kommer.

Lördag

En heeeel dag utan planer. Spännande och se vad som händer! Det kommer iallafall att bli en vlogg :)

Söndag

Klockan 11.00 ska jag vara i ett köpcentrum och köpa en julklapp, jag måste vara där tidigt så jag kan få tag i den! Mer än så kan jag inte skriva för att personen som ska få klappen läser min blogg hihi. Efter eller ja om jag får tag på klappen ska jag åka hem till min bror och fira honom. Han fyller också år, vi ska äta lunch tillsammans och han ska få öppna massa presenter. När vi är klara där ska jag och P åka till Tyrol för att gå på julbord. Det ska bli mysigt, jag har aldrig varit där!

Gillar

Kommentarer