Vegan kost

Hej! Hur är er dag än så länge? Jag ska precis värma min matlåda här på jobbet och en tanke slog mig. För ungefär fyra år sen åt jag bara vegan kost. Jag bara fick för mig en dag att jag skulle ändra helt. Från att äta allt till att inte äta något från djur. Det började först med att jag åt vegetariskt och sen vegan kost. Det fanns mycket positiva men även negativa saker med det men det som gjorde att jag gick tillbaka till att äta djur igen var att jag rasade i vikt. Jag fick inte riktigt i mig allt som jag behövde och det blev inte alls bra.

Det här inlägget skriver jag tillsammans med en hemsida där de säljer veganska produkter vilket jag tycker är super bra! Jag hade önskat att jag visste om den här sidan när jag var vegan. Jag hade testat så många olika recept då. Egentligen kan man göra vilken maträtt som helst till vegetarisk eller vegansk. Det är bara att byta ut vissa produkter. Äter ni kött? Vad tycker ni mest om? Jag skulle aldrig gå tillbaka till att äta vegansk eller det är iallafall så som jag känner just idag. Det passade inte alls mig och min kropp. Inte för att det är äckligt eller dåligt men jag åt inte rätt. Jag hade så svårt att få i min all protein.

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Är vegan och funkar toppen, varit det i 4,5 år nu! Men ja, det gäller att ha lite kunskap gällande mat och vad en behöver. Många tror de bara kan ta bort köttet och bara äta mer grönsaker istället men det är så viktigt att byta ut köttet mot något annat proteinrikt istället ☺️
nouw.com/lifeofkile
oliviamalm
oliviamalm ,
Exakt! Något som jag verkligen hade problem med. Jag hade inte gjort min hemläxa så bra 😊
nouw.com/oliviamalm