Vem är Olivia Malm?

För ungefär ett år sen skrev jag ett inlägg om vem jag är och så fick ni lära känna mig lite mer. Så jag tänkte att det är dags för ett sånt inlägg igen då mycket händer på ett år! Som ni vet så heter jag Olivia Malm jag är tjugo år och fyller tjugoett i april, herregud vad snabbt tiden går! Känns som om jag precis fyllde tio liksom. Jag jobbar på en förskola och har gjort de nu i snart fyra månader, jag tog studenten nu i somras. Ett år försent eftersom att jag hoppade av gymnasiet och tog en paus och började om och gick med folk som var ett år yngre än mig. Jag läste barn och fritid så jag är utbildad barnskötare.

Att jobba på förskola är underbart, i början var jag inte så taggad på det men nu trivs jag super bra! Jag älskar verkligen allt med mitt jobb! Om några år skulle jag nog vilja jobba heltid med min blogg eller på något fint kontor. Varför jag inte vill jobba hela mitt liv på en förskola är för att jag inte tror att min kropp kommer orka det. Det är väldigt krävande och ansträngande för både rygg och knäna.

Träning är verkligen ett måste för mig, jag mår så himla bra psykiskt och fysiskt av att träna. Jag kan gå från att vara ledsen och nere till att bli världens lyckligaste tjej efter bara ett tärnings pass. De jag tränar nu är på gym, när jag var yngre gick jag på gymnastik, cheerleading, innebandy och allt däremellan.

Just nu bor jag hemma hos mina föräldrar och jag trivs väldigt bra med det men självklart vill jag flytta hemifrån någon gång. Starta mitt egna liv och allt vad det innebär! Om jag ska flytta vill jag mer än allt flytta med min älskade pojkvän Philip. Vi har varit tillsammans i två år i december och mer ska det bli. Vi åker till Bali om tolv dagar, det känns så himla sjukt! Ni kommer självklart att få följa me då den resan. Ni kan även följa mig på instagram @ Olivia_malm heter jag där!

Gillar

Kommentarer