Vem är Olivia Malm?

Jag har fått en hel del nya läsare här på min blogg vilket som är jättekul! Jag tänkte berätta lite kort om vem jag är så ni har ett litet hum om de. Jag heter Olivia Malm och är arton år, fyller nitton i april. Shit vad tiden går snabbt! Jag går andra året på gymnasiet men ska egentligen gå tredje året. Jag hoppade av gymnasiet för att jag började må dåligt, hade valt fel linje och för att jag hade en svacka i livet. Då läste jag SamSam nu läser jag Barn och fritid. Inte för att jag vill jobba med barn utan för att jag helst bara vill få skolan överstökat.

Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med men något jag vet är att jag vill kunna leva på bloggen. Eller leva på något utav mina andra medier. Jag har en youtube kanal där jag lägger upp vloggar. Kanalen är ganska ny men jag stiger i prenumeranter och det är sjukt kul att redigera och filma. Jag gillar att vara kreativ! Jag fotar ganska mycket och lägger upp en gel del på min Instagram. Ni hittar mig under Olivia_malm överallt.

Träning är en stor del i mitt liv. Jag går på truppgymnastik och gym. Jag försöker att träna minst fyra gånger i veckan för att hålla igång. Jag kanske ska prova på cheerleading igen men det beror på hur min kropp mår. Jag har problem med mina handleder och har typ som en svår astma. Det hindrar mig och de suger!

Nu på den senare tiden har jag blivit allt mer intresserad utav mode. Det är så himla kul!! Det roligaste med det är nog shoppingen Hahah. När det ekar i plånboken är det dock inte lika kul. Mina favorit butiker är Zara och Mango. Mina ögon börjar öppnas för H&M igen men det tar tid. Jag har alltid haft svårt att hitta kläder där...

Bortsett från allt detta så bor jag i Stockholm hemma hos mina föräldrar. Jag vill gärna flytta ihop med min pojkvän Philip men just nu är det inte rätt tid. Jag har ingen fast inkomst, inget jobb och vi båda pluggar. Jag brukar jobba extra på pappas kontor på loven så jag får en extra slant. Som shoppingberoende behövs de alltid lite extra klirr i kassan!

Gillar

Kommentarer

Ebbahartwig
Ebbahartwig,
så himla fin blogg du har! följ gärna mig så följer jag dig, kram!
nouw.com/ebbahartwig
oliviamalm
oliviamalm ,
Tusen tack fina du 😊
nouw.com/oliviamalm
Michelle
,
Ett tips om du vill få en större blogg, är att förbättra din text här på bloggen. Blir så otroligt jobbigt att läsa när det är så dåligt skrivet.
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack för tipset Michelle, ska tänka på de 😊
nouw.com/oliviamalm