Verkligheten

Just nu är det så att jag har noll motivation eller ork till att blogga... Jag älskar att blogga det är verkligen något jag brinner för men när det händer mycket runt omkring inom jobb, träning, mig själv och så vidare blir det att bloggen läggs lite åt sidan, tråkigt men sant. Vilket jag har gjort lite nu den senaste tiden. Jag vill fota bilder till min blogg och insta men jag har ingen som kan hjälpa mig med det plus att jag dessutom jobbar hela dagarna och när jag slutar jobbet är det mörkt ute och då är det omöjligt att ta bilder... Om du vill hjälpa mig att fota får du mer än gärna höra av dig! På insta (@ Olivia_malm ), maila (olivia.malm@ live.se) eller kommentera i inlägget. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar att fota, redigera och fixa med bilderna som jag tar. Det är så himla roligt och det var längesen jag fick göra det. Jag vet mycket väl att allt handlar om mig själv och att jag kan göra vad jag vill när jag vill men det är lite saker som stoppar mig just nu och det suger... Resan till Bali kommer verkligen att hjälpa mig att hitta tillbaka till min motivation och ork men dessutom väcka min blogg och insta igen! Jag är inte nöjd med det jag lägger ut på min blogg just nu, jag uppdaterar er för att det inte ska eka tomt här. Fina bilder i bra kvalité, bra text, bra och intressant innehåll är något jag vill komma tillbaka till. Jag var bättre förr känns det som!

Min verklighet just nu är så att jag går upp jättetidigt på mornarna då jag börjar jobbet redan vid klockan sju och sen jobbar jag i några timmar, åker till gymmet efter jobbet, tränar, åker hem, badar, äter middag och sen går jag och lägger mig jättetidigt. Det är ganska tråkigt då mitt liv ser ut som ett hamster hjul och det är inget jag vill. Jag älskar mitt jobb det är ingenting med det men det begränsar mig extremt mycket till att få jobba med bloggen, umgås med nära och kära och massa mer och det tycker jag är lite tråkigt. Vissa skulle säga att det är så livet ser ut men det är inte så jag vill leva mitt liv.

Jag har varit förkyld nu i snart en och en halv månad typ och det blir aldrig bättre. Allt ifrån huvudvärk, snorig, hostig, ont i halsen till feber. Det är verkligen allt och det suger! Jag vill bli frisk och kunna träna ordentligt så att jag får tillbaka min energi och få känna mig pigg igen. Bortsett från min förkylning så har jag min mens just nu också. Jag är en av de som har det jobbigt under mens veckan då jag blir väldigt känslig, ledsen, får dåligt självförtroende och jag får väldigt ont på många olika sätt. Under den här veckan kan allt bli skit och jag kan vilja sluta eller ändra allt eller så kan det vara så att allt blir skit bra och jag älskar allt. Men det brukar alltid bli det första alternativet att inget blir som jag vill. Så det jag vill komma fram till med det här inlägget är hur verkligheten för mig ser ut just nu inte kanske är det jag har visat er. Att jag kanske inte känner mig helt hundra hela tiden och att jag har mot och med gångar. Jag skulle kunna skriva det här inlägget hur långt som helst men det ska jag inte. Så därför avslutar jag det här och säger att om du mår dåligt eller har en dålig period så är du inte ensam om det <3

Gillar

Kommentarer