Want n favorit

Innehåller affiliate-länkar

Jag har så mycket saker som jag skulle vilja klicka hem men det händer aldrig. Haha kanske lika bra det så att jag inte shoppar som en galning! De fem produkterna som ni ser under want är både sånt jag behöver men även vill ha. Mina blå bootcut jeans sprack i sömmen längs med hela benet och rumpan så ett par nya kanske jag kan få unna mig. Sen skulle jag mer än allt vilja hitta snygga kostymbyxor som passar mig. Det är något jag aldrig har gjort, kostymbyxor har oftast så konstig modell så det passar inte mina långa ben, stora lår och rumpa med en liten midja... Har ni något tips på vart jag kan hitta kostymbyxor?

Want

1: KLICK // 2: KLICK

3: KLICK // 4: KLICK // 5: KLICK

Mina absoluta favoriter just nu är min svarta hoodie, den går jag i nästan varje dag. Nästan så det är pinsamt haha därför vill jag köpa en ny och jag skulle vilja ha en grön eftersom att det är en snygg färg och jag har ingen grön hoodie. Min andra favorit är mina vita chunky sneakers, wow de är både sköna och snygga! Kan det bli bättre? Sist men inte minst min älskade jacka! Innan jag köpte den tittade jag på den kanske 25 gånger, varje gång jag var i ett köpcentrum. Asså oj vad snygg den är! Jag tycker om den så pass mycket att det nästan är ok att det är kallt utomhus lite till. Jag lever i den där jackan!

Favorit

1: KLICK // 2: KLICK // 3: KLICK

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Så mycket snyggt! Känner verkligen igen mig i att aldrig köpa det man vill ha, sitter alltid och velar som en galning, haha
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Men eller hur! Jag vill verkligen klicka hem allt! Hahah skönt att man inte är ensam 😊
nouw.com/oliviamalm