8 random saker om mig

Innehåller affiliate-länkar

- Min favorit butik är Zara och jag skulle kunna köpa allt där. Om jag var tvungen att välja en butik att köpa kläder från resten av mitt liv skulle det vara Zara. De finns verkligen allt där och de har så sjukt många olika stilar. Det finns verkligen något för alla tillfällen!

- Jag har aldrig färgat mitt hår, det jag har gjort som mest är att slinga eller tona de. Vilket jag är så tacksam för idag, mitt hår är så fint och friskt.

- Känner mig äldre än vad jag är. Jag är 21 år men känner mig mer som 25 år. Det har alltid känt så, hela mitt liv. Att jag är äldre än vad jag faktiskt är. Jag tror att det handlar om att jag är väldigt mogen och klok för min ålder.

- Min favorit färg är beige

Tröja: LÄNK // Skjorta: LÄNK // Byxor: LÄNK

- Jag skulle kunna tänka mig att börja plugga igen. Till vad vet jag inte men det hade varit roligt att läsa, skriva och ha prov igen. Jag gillade skolan väldigt mycket och det var roligt att alltid bli utmanad på olika sätt.

- Köper hellre dyra saker med garanti och bra kvalité än att köpa billigare saker som går sönder och som man måste köpa flera gånger av. Jag gillar känslan av det dyra också, det är lite extra lyxigt!

- Jag älskar att lyssna på musik, helst så högt att fönstren skakar.

- Min favorit serie just nu är The Queen's Gambit, den är så otroligt bra och jag tycker modet som var på 50 och 60-talet är så otroligt fint. För er som inte har sett serien så är det då den utsplear sig.

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul att få ta del av detta och få lära känna dig bättre! Du är så snygg i beige ❤️

nouw.com/agnesmathilda
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad kul att du gillar inlägget! Tack snälla fina du <3
nouw.com/oliviamalm
Nathaa
Nathaa,

Härligt att få lära känna dig bättre! Har börjat handla så mycket från Zara på sistone, framför allt deras basplagg 🌟

nouw.com/nathaa