Januari i bilder

Då är första månaden på det nya året avklarad och jag måste säga att det har gått så himla långsamt men ändå så snabbt. Jag tycker att tiden bara springer förbi men samtidigt går det i slowmotion haha jag kan inte riktigt bestämma mig. Vad tycker ni? Har januari gått fort?

Jag har umgåtts så himla mycket med mina fina vänner. Jag har aldrig behövt de så mycket som nu och jag är så tacksam och glad över att jag har de i mitt liv. Ni är världens bästa!!

Jag har också under januari månad testat en ny sport, vilket ni alla vet var padel. Det var verkligen så himla kul och jag vill testa det igen! Jag förstår verkligen varför det är en sån himla hype kring det och det jag tycker är det roligaste att variera min träning.

Det har blivit ett och ett annat bad i sjön under månaden och jag trodde aldrig att jag skulle bada i Sverige under vinterhalvåret men se där vad jag hade fel! Det är så himla uppfriskande och mysigt att jag och mamma har det som rutin på helgerna. Ni som inte har testat att bada nu på hösten/vintern borde verkligen göra det, ni kommer inte att ångra er.

Det har också blivit en hel del middagar, luncher och fikastunder. Något som jag uppskattar extremt mycket! Det hoppas jag verkligen blir mer av i februari! Jag ska ha som mål att testa nya restauranger men även måltider i februari!

Mitt shoppingberoende är ingets om jag har tagit tag i... Det har blivit en hel del shopping och jag har inte hunnit fota allt för att visa er men det kommer nästa vecka, jag lovar! Vi får se hur länge jag klarar att inte klicka hem eller köpa med mig något från stan under februari. Vad tror ni? Kommer det bli lika mycket shopping?

Gillar

Kommentarer

Isbad

Hej fina ni!! Idag startade jag och min mamma dagen med ett dopp i sjön. Vattnet hade frusit till is så vi var tvungna att knacka hål på det. Hur häftigt är inte det? Vi badade alltså isbad idag!

Det var första gången för mig och absolut inte sista. Jag börjar verkligen gilla det här nu! Det tar lite tid för mig att tagga till på promenaden ner men när vi väl står där på bryggan är jag så redo man kan bli. Har ni badat isvak någon gång?

Lilla jag efter ett uppfriskande och skönt dopp :)

Kolla hur vackert det är! Vi hade verkligen lyx att få lite sol på oss samtidigt. Det är verkligen något som man inte tar för givet just nu.

Överlycklig!!!

Det var minus sju grader i luften och tre plus garder i vattnet. Vi får se hur långt in på året vi orkar bada tills vi drar oss ur. Eller vem vet vi kanske kan bada året om?!

Idag slog jag rekord i att vara kvar i vattnet så länge jag orkade. Att ligga i vattnet och tänka på andningen är en så cool upplevelse. Först kan man knappt andas och sen har man vant sig och kan andas som vanligt igen.

Te, handdukar, handskar, mössor, skor och jackor som ligger redo på att få tas på efter doppet. Vi har verkligen lyx med att kunna lägga våra saker så här på bryggan. En egen liten soffa!

Gillar

Kommentarer