Life update: Jag lever

Hej fina ni! Jag har varit väldigt inaktiv här på bloggen i veckan, vilket som inte är likt mig. Jag älskar att blogga och jag älskar att uppdatera! Men det har varit så himla mycket och stressigt på jobbet att jag inte haft orken till det. Det känns som om tiden bara springer iväg, jag skulle vilja ha fler timmar på dygnet. Bortsett från att jag jobbar så tränar jag en hel del nu. Jag mår så himla bra av att träna! Något annat som jag gör som jag mår bra av är att titta på serier. Jag har så många guldkorn som jag ska dela med mig av till er! Hoppas att ni får en bra fredag och en bra start på helgen. Här på bloggen kommer uppdatering komma i mängder nu!

Gillar

Kommentarer

Vad kan man blogga om? 5 tips för dig med idétorka

1. Hur ser en helt vanlig dag ut? Ta med dina läsare på en dag med dig. Dela med dig utav bilder som ger läsarna en mer delaktig känsla.

2. Din hudvårdsrutin. Det är super många som är intresserad på hur man tar hand om sin hud, speciellt nu på vintern. Visa dina läsare dina bästa produkter och hur du applicerar de.

3. "Om jag var rik skulle jag... " Skriv ut dina drömmar och mål. Vad skulle du göra om du var rik? Skulle du spendera alla pengar, skänka till välgörenhet, spara, investera eller vad skulle du ha gjort?

4. Berätta varför du bloggar. Vad är det som gör att du tycker att det är så kul, varför började du, hur länge har du bloggat, vad är ditt mål och syfte?

5. "För ett år sen" Dela med dig av bilder eller inlägg som togs och skrevs för ett år sen. Har du gjort en utveckling, har du ändrats, ser du likadan ut och så vidare.

Gillar

Kommentarer