Bli av med din stress

Som jag skrev i det tidigare inlägget så är jag otroligt stressad just nu och det är tack vare skolan. Allt plugg i sista sekund gör mig galen. Femton prov innan lov och praktik är värdelöst. Att lärarna ska planera in att i precis alla ämnen ska det vara prov de två sista veckorna innan ledighet är taskigt. Jag gillar inte alls det! Då tycker jag att eftersom de vet att vi ska vara borta en längre tid får de planera på ett annat sätt. Det är inte vårt fel att vi är borta sexveckor från skolan och sen är det lov igen...

Så för att jag ska bli av med min stress och komma ner i varv brukar jag ha några knep och jag tänkte dela med mg utav de till er idag.

- Ta en sak i taget, börja med det viktigaste.

- Försök slappna av, lägg dig på en spikmatta tjugo minuter och bara ta det lugnt. Sen fortsätt med det du håller på med.

- Gå en promenad, vilket jag precis gjort, Jag gick i skogen och fotade samtidigt. Otroligt avslappnande för mig!

- Gör en "To do list" där du skriver upp allt i punktform som du måste göra och när du är klar stryker du punkt för punkt.

- Gå och träna.

Gillar

Kommentarer

juliaperssonn
juliaperssonn,
Vackra bilder!
nouw.com/juliaperssonn
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack fina du!!
nouw.com/oliviamalm
Matildaberlin
Matildaberlin,
Kan inget annat än instämma!! Är sjukt stressad emellanåt och det är precis dom där grejerna jag med gör =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad skönt att du hittat något som hjälper dig att släppa lite på stressen, tog ett tag för mig att komma på hur jag skulle hantera de <3
nouw.com/oliviamalm
johnssons
johnssons,
Så fina bilder!<3
nouw.com/johnssons