Event & shopping

Hej på er mina fina vänner! Jag vet att bloggandet har vart uruselt den senaste tiden men jag har haft sån otrolig bloggtorka. Jag har haft absolut ingenting att skriva om eller bilder att visa er. Ibland blir det så tråkigt nog men men.

Idag var jag inbjuden till ett event i stan. Jag tog med mig min mamma så åkte vi dit, jag hade väldigt låga förväntningar med tanke på att eventet var för ett företag som heter NuSkin. Vet inte om ni hört talas om de men du skaffar ett eget företag hos de. Så idag försökte de sälja in sig själva så mycket som möjligt. Det var super tråkigt helt ärligt... Det var som en föreläsning i 3 timmar. Snark!

Vi reste oss upp och gick efter 1 timme. Tack gode Gud att vi gjorde de! Jag och mamma fick en super mysig dag på stan istället. Vi fikade och shoppade i några timmar. Älskar att gå runt och titta i butiker!!

Vi gjorde något bra av en dålig sak med andra ord! Jag vloggar idag också så ni får hålla utkik på kanalen efter kommande vlogg :) Btw hur snygga var inte det där glasögonen? Funderar på att byta mina mot sånna! Love it!

Gillar

Kommentarer

amandahlarsson
amandahlarsson,
Jäääklar vad snygg dina jacka är! Varifrån? 😍
nouw.com/amandahlarsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst är den!! Den kommer från Zara, titta nyss på deras hemsida och den är tyvärr slut 😟
nouw.com/oliviamalm
sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Sofia! 😊
nouw.com/oliviamalm